¡El apoyo comunitario ya está disponible! Obtenga más información sobre la creciente base de datos de discusiones, artículos de la base de conocimientos y grupos de usuarios, entre otros. Únase hoy mismo a la Comunidad Avigilon.

Try our new Support Community today!

AI NVR

AI NVR

Descargas de software

AI NVR (ACC 7.14.2.8) Firmware (v 5.8.2.84) AI NVR, FP 1630604683 file_downloadNotas de la versión file_downloadArchivo FP

Folletos de productos

AI NVR Fact Sheet

Product Infographics

AI NVR Infographic

Fichas técnicas del producto

AI NVR Datasheet

Guías de instalación del producto

AI NVR User Guide
AI NVR Standard Performance Kit Installation Guide

Guías para el usuario del producto

Analytics Sizing Guide For Avigilon Hardware
Designing a Site with Avigilon Self-Learning Video Analytics
Deploying Avigilon Solutions: A Guide to Networking Best Practices
Avigilon Hardened OS Guide

General Catalogs

Motorola Solutions Video Security and Access Control Commercial Product Catalog
Motorola Solutions Video Security and Access Control Public Safety Product Catalog
The Avigilon Advantage

Informes técnicos

Avigilon Hardened Operating System Whitepaper
Avigilon AI NVR Analytics Whitepaper