Support Community ist jetzt verfügbar! Erfahren Sie mehr über die wachsende Datenbank mit Diskussionen, Wissensdatenbankartikeln, Benutzergruppen und mehr. Werden Sie noch heute Teil der Avigilon Community.

Try our new Support Community today!

Avigilon Videoarchiv

Avigilon Videoarchiv

Dokumentation und Downloads

Softwaredownloads

Video Archive Initialization Tools v2 (for up to 12 NVRs on a Storage Area Network, or 4 direct attached NVRs) (v 2.0.1.9) Video Archive, Zip 1624313641 file_downloadZip File
Video Archive Initialization Tools v1 (for up to 4 direct attached NVRs) (v 2.0.0.2) Video Archive, Zip 1624317247 file_downloadZip File

Produktflyer

Informationsblatt Avigilon Videoarchiv

Product Infographics

Avigilon Video Archive Retention Policy Infographic

Produktdatenblätter

Avigilon Videoarchiv – Datenblatt

Produktinstallationshandbücher

Avigilon Video Archive Installation Guide
Avigilon Video Archive Expansion Unit Installation Guide
Avigilon Video Archive Connectivity Kit Installation Guide

Benutzerhandbücher für Produkte

Avigilon Videoarchiv – Initialisierungsleitfaden
Checkliste für Avigilon Videoarchiv vor der Bereitstellung

General Catalogs

Motorola Solutions Video Security and Analytics Commercial Product Catalog
Motorola Solutions Video Security and Analytics Public Safety Product Catalog
The Avigilon Advantage

Whitepaper

Avigilon Video Archive White Paper