Archivado de videos de Avigilon

Descargas de software

Video Archive Initialization Tools v2 (for up to 12 NVRs on a Storage Area Network, or 4 direct attached NVRs) (v 2.0.1.11) Video Archive, ZIP 1629927825 file_downloadArchivo zip
Video Archive Initialization Tools v1 (for up to 4 direct attached NVRs) (v 2.0.0.2) Video Archive, ZIP 1624317247 file_downloadArchivo zip

Folletos de productos

Ficha técnica del archivo de video Avigilon

Product Infographics

Avigilon Video Archive Retention Policy Infographic

Fichas técnicas del producto

Ficha de datos del Archivado de video de Avigilon (AVA)

Guías de instalación del producto

Avigilon Video Archive Installation Guide
Avigilon Video Archive Expansion Unit Installation Guide
Avigilon Video Archive Connectivity Kit Installation Guide

Guías para el usuario del producto

Guía de inicio del Archivado de video de Avigilon
Lista de control anterior a la implementación del Archivado de video de Avigilon

The Avigilon Advantage

Informes técnicos

Avigilon Video Archive White Paper