Support Community ist jetzt verfügbar! Erfahren Sie mehr über die wachsende Datenbank mit Diskussionen, Wissensdatenbankartikeln, Benutzergruppen und mehr. Werden Sie noch heute Teil der Avigilon Community.

Try our new Support Community today!

AI Appliance 2

AI Appliance 2

Downloads und Dokumentation

Softwaredownloads

AI Appliance 2 (ACC 7.14.2.10) Firmware (v 5.8.2.98) AI Appliance 2, FP 1633720990 file_downloadVersionshinweise file_downloadFP-Datei

Produktflyer

KI-Appliance 2 Datenbaltt

Produktdatenblätter

KI-Appliance 2 Datenblatt

Produktinstallationshandbücher

AI Appliance 1 to AI Appliance 2 Upgrade Kit

Benutzerhandbücher für Produkte

AI Appliance 2 User Guide
Analytics Sizing Guide For Avigilon Hardware
Deploying Avigilon Solutions: A Guide to Networking Best Practices

General Catalogs

Motorola Solutions Video Security and Access Control Commercial Product Catalog
Motorola Solutions Video Security and Access Control Public Safety Product Catalog
The Avigilon Advantage